BrainSessie Closed loop planning, scheduling & execution

Datum: 23 maart 2023

Wegens succes herhaald: de BrainSessie Closed loop planning, scheduling & execution

De best presterende bedrijven maken gebruik van realtime productie gegevens om effecten van wijzigingen te voorspellen en processen op elkaar af te stemmen. Zij integreren hun productieplanning en scheduling met hun ERP en digitaliseren hun werkvloer. Zo zijn ze instaat om de beslissingen te nemen op basis van: de laatst bekende status van de planning en verkopen, de productievoortgang en te vergelijken met de planning.

brainsessie closed loopUw ERP systeem geïntegreerd met Opcenter APS en in combinatie met Factory Floor control, zorgt ervoor dat u een closed loop planning, scheduling en execution oplossing in handen heeft. Door integratie van de verschillende systemen maakt u optimaal gebruik van terugkoppeling uit de verschillende fases in het planproces. Op die manier wordt er snel en gecontroleerd gereageerd op veranderingen. Door de Integratie met uw ERP zorgt u ervoor dat ook de administratieve afhandeling en dus de financiële rapportage aansluit bij de planning en uitvoering.

Met deze totaaloplossing beschikken uw beslissingsnemers over realtime, consistente en correcte gegevens over alle processen heen. Iedereen heeft de juiste informatie, zodat beslissingen optimaal genomen worden.

Laat u inspireren en informeren tijdens deze middag. Hoor hoe en waar u verder kunt verbeteren door een geïntegreerde planning, scheduling en execution aanpak met een holistische benadering…

Datum en locatie: 23 maart 2023 (Zwolle)
Tijdstip: 13:30 – 17:30 uur