BrainSessie middag Closed loop planning, scheduling & execution

Datum: 3 november 2022

Op 3 november organiseren we een BrainSessie middag over Closed loop planning, scheduling & execution.

Brainsessie Closed loop planning scheduling en executionBrainsessie Closed loop planning scheduling en execution

Brainsessie Closed loop planning scheduling en executionBrainsessie Closed loop planning scheduling en executionDe best presterende bedrijven maken gebruik van real-time-productie gegevens om effecten van wijzigingen te voorspellen en processen op elkaar af te stemmen. Zij integreren hun productieplanning en scheduling met hun ERP en digitaliseren hun werkvloer. Zo zijn ze instaat om de beslissingen te nemen op basis van: de laatst bekende status van de planning en verkopen, de productievoortgang en te vergelijken met de planning.

Uw ERP systeem geïntegreerd met Opcenter APS en in combinatie met Factory Floor control, zorgt ervoor dat u een closed loop planning, scheduling en execution oplossing in handen heeft. Door integratie van de verschillende systemen maakt u optimaal gebruik van terugkoppeling uit de verschillende fases in het planproces. Op die manier wordt er snel en gecontroleerd gereageerd op veranderingen. Door de Integratie met uw ERP zorgt u ervoor dat ook de administratieve afhandeling en dus de financiële rapportage aansluit bij de planning en uitvoering.

Met deze totaaloplossing beschikken uw beslissingsnemers over real-time, consistente en correcte gegevens over alle processen heen. Iedereen heeft de juiste informatie, zodat beslissingen optimaal genomen worden.

Laat u inspireren en informeren tijdens deze middag. Hoor hoe en waar u verder kunt verbeteren door een geïntegreerde planning, scheduling en execution aanpak met een holistische benadering…

Programma:

Tijdens deze middag komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Closed loop manufacturing (door Arjen van Barneveld van Siemens)
  • Closed Loop Planning & Scheduling (door Hans Maas van BrainSys)
  • Meer inzicht met Dashboards & Rapportages
  • Forecasting

We sluiten de dag af met een borrel.

Meer weten?

Benieuwd hoe we dit doen en wat de mogelijkheden zijn? Kom dan naar onze BrainSessie middag!

Datum: 3 november 2022
Tijdstip: 13:30 – 17:30 uur
Locatie: Breda International Airport