9 manieren waarop Cloud ERP de wereld verandert … en uw bedrijf

  1. Versterkte mogelijkheden. Cloud geeft kleine en middelgrote bedrijven de kans om te concurreren met grotere organisaties. KMO’s krijgen de mogelijkheid om bedrijfsapplicaties te gebruiken die ze zich anders niet zouden kunnen veroorloven, waardoor ze effectiever kunnen concurreren.
  2. Super flexibel. Het kopen van een inhouse ERP-oplossing betekent dat je moet voorspellen welke functionaliteit over drie jaar nodig zal zijn. Met een cloud-gebaseerde oplossing kunnen bedrijven kopen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben en dynamischer naar boven of beneden schalen.
  3. Minder rampen. Wanneer zich een grote netwerkstoring voordoet, herstellen bedrijven die cloud gebruiken zich sneller. Interne storingen kunnen duur en tijdrovend zijn, maar cloudproviders zorgen voor snel en gratis disaster recovery.
  4. Aardvriendelijk. Cloud computing is groener dan traditionele IT. Het vermindert de behoefte aan fysieke infrastructuur en schaalt om een efficiënter gebruik van energie te bieden op basis van realtime behoeften.
  5. Verbeterde samenwerking. Het delen van bestanden en workflow in de cloud verhoogt de samenwerking en communicatie. De cloud heeft de manier veranderd waarop medewerkers met elkaar en met klanten communiceren, omdat gegevens niet vastzitten aan fysieke apparaten en infrastructuur.
  6. Betere integriteit. Omdat bestanden in en uit de cloud worden verplaatst, is versiebeheer van bestanden cruciaal. Bestanden worden centraal opgeslagen, waardoor er slechts één echte versie van elk bestand bestaat, in plaats van verschillende kopieën die onder gebruikers circuleren.
  7. Geen onaangename verrassingen. Met de cloud zijn kosten en tarieven voorspelbaar, waardoor bedrijven effectief kunnen budgetteren en onvoorziene uitgaven kunnen vermijden.
  8. Resources vrijmaken. In het verleden besteedden IT-afdelingen grote hoeveelheden tijd aan het updaten van software en het verzorgen van beveiligingspatches. Cloudproviders doen dit voor u, zodat u zich kunt richten op meer strategische en winstgevende zaken.
  9. Mobiel worden. De mobiele trend blijft groeien, met een groter aantal mensen dat op afstand werkt. Cloud faciliteert mobiliteit door eenvoudige toegang op afstand te bieden tot alle bestanden en gegevens, overal en altijd. Ook de veiligheid wordt verbeterd, omdat gegevens niet fysiek worden opgeslagen op kwetsbare apparaten.

Bij SYSPRO zijn we van mening dat alles wat we doen de algehele ervaring moet vereenvoudigen en moet bijdragen aan het succes van onze klanten. Om onze klanten te helpen bij de overstap naar de cloud, is ons cloudaanbod daarom eenvoudig in gebruik, eenvoudig te configureren en te onderhouden. SYSPRO bereikt dit door naadloze integratie te bieden tussen de cloud en on-premise systemen, allemaal mogelijk gemaakt door SYSPRO’s open architectuur en single source oplossing.

Auteur: Rob Hurry