BrainSys breidt portfolio uit met Managed ICT diensten

Met de komst van BrainSys Managed ICT Services per 1 januari 2024 binnen BrainSys is het nu mogelijk om onze productieklanten te voorzien van Managed ICT diensten. In onze BrainSys Industry suite vatten we deze diensten samen onder de naam Cloud & Security.

BrainSys Industrysuite met C&S

Bij steeds meer van onze klanten kregen we de vraag of we niet ook de hosting konden beheren. Natuurlijk kan dat! Tussen BrainCap Managed ICT Services en BrainSys, beide onderdeel van de Sesos IT Group, is om die reden de laatste jaren al een hechte samenwerking ontstaan. Inmiddels bedienen we een aantal gezamenlijke klanten. Het is dan ook een logische vervolgstap om deze activiteiten samen te voegen als onderdeel van BrainSys.

Onze klanten maximaal bedienen op het gebied van Cloud & Security

Met de uitbreiding van deze dienstverlening kunnen we onze klanten nu ook ondersteunen op het gebied van hosting, moderne werkplekken en Hybride -IT en OT-Security. Naast de al bestaande vraag naar hosting van de IT-omgevingen merken we dat er ook steeds meer vragen van onze klanten zijn rondom IT- en OT-security.

Een Cyberweerbare productieomgeving, daar draait ’t om!

Wist u dat uit onderzoek is gebleken dat bij een groot deel van de bedrijven de productie 2 of meer dagen heeft stilgelegen als gevolg van een hack? En dit overkomt echt niet alleen maar de grote bekende bedrijven. Intelligente systemen verbinden machines, sensoren en besturingssystemen om dynamisch te reageren op producteisen en realtime optimalisatie van productie en supply chain-netwerken mogelijk te maken. De toename van connectiviteit stelt voorheen geïsoleerde systemen, waaronder grote industriële controlesystemen, bloot aan de gevaren die inherent zijn aan internet. Cyberaanvallen zijn dus niet meer alleen irritant, ze zijn een groot risico voor de continuïteit van uw operatie. Met Cloud en Securityoplossingen helpen wij onze klanten met het cyberproof maken van hun productieomgevingen.